Text formatting in WordPress

De Gouden Schaar is een franchise onderneming met 16 aangesloten vestigingen door Nederland. In het linker menu kunt u de dichtst bijzijnde vestiging bij u in de buurt vinden.

De Gouden Schaar is na meer dan 30 jaar historie uitgegroeid tot een begrijp in Nederland op het gebied van kleding reparatie en het vermaken van kleding.

  • Bullet 1
  • Bullet 2

Naast het repareren van oude kleding, doen wij ook aan het vermaken van nieuwe kleding en het moderniseren van oude kleding; tegen vaak nog ouderwetse prijzen.

Tevens kunt u bij al onze filialen met uw stoomgoed terecht.

Voor bedrijven die gevestigd zijn in de randstad hebben wij ook een stoomservice. Hierbij faciliteren wij bij u op het werk de mogelijkheid om daar uw stoomgoed te hangen en dan komen wij het ophalen en terug brengen. Meld uw bedrijf via Stoomservice (u hoeft alleen de naam van uw bedrijf in de mail te zetten, de rest wordt door ons geregeld).

This post was written in the Goudenschaar headquarter.

Student of the year foto

Advertenties
Geplaatst in Ondernemen | Tags: , | Een reactie plaatsen

Hoihoi

Welcome to WordPress.com! This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Happy blogging! OK

Geplaatst in Uncategorized | 1 reactie